Sparring´s

Sparring´s

Sparrings blogg

Händelser inom Sparrings kennel ...

Kennelträff och träning

TräningPosted by sparrings.se Wed, May 15, 2013 10:47:38

I helgen har vi varit långlediga och ute med husvagnen på hundevenemang såklart. Kennel Puckings hade miniläger hemma hos Alf Memner, som har fött upp våra schäfrar. Måste säga att Alf är en förebild vad gäller engagemang, kennelträffar och andra aktiviteter för valpköparna! Alltid lika prestigelöst och avslappnat!

Baggis fick sitt sista lilla träningspass innan valparna anländer så hon har mest slappat i helgen. Och jag passade på att fota lite.

Jag tog några fina bilder och en varning till alla mallefreaks är att det enbart kommer schäferbilder denna gång. Nedan bilder på Özis söner Alo (överst) och Arrak som föddes hemma hos oss för två somrar sedan.

När Mats tränade lydnad fick jag en rolig bild på apporteringen. Özi har just släppt apportbocken för att kasta sig över bollen hos Mats. Under ser man de fina spårmarkerna och Özi som fick ärmen som belöning på slutet. Bilderna på Tess (och Mats) är tagna i Norrköping på Riesenmästerskapet som gick i helgen där Mats dömde spår och rapport. Mats har återigen blivit uttagen att döma på Bruks-SM! Denna gång blir det Spårhundsgruppen.